Vazhdojnë punimet në rrugën kryesore të Klinës

Falë motit të mirë, Komuna e Klinës njofton se po vazhdojnë punimet në rregullimin e rrugës kryesore të qytetit sipas planit dhe dinamikës së paraparë.

Lajme

07/11/2017 09:56

Kjo rrugë po merr një pamje gjithnjë e me të bukur.

Njëkohësisht është duke u punuar edhe në ndriçimin e kësaj hapësire.

Komuna njofton se, po rregullohet edhe shtegu për biçikleta./Lajmi.net/

23316660_1985247305026972_3006447700595750344_n 23172822_1985247145026988_1311408636830603387_n