Vandalizuan WC-në dhe zbuluan gjoksin – thonë se videoja ua shkatërroi jetën! (Video,+16)

Disa vajza nga Australia ishin kapur nga kamerat e një tualeti, duke hedhur mbeturina dhe letër – duke zbuluar edhe gjoksin.

Fun

26/11/2015 12:38

Fatkeqësisht për to, transmeton Telegrafi, videoja nuk kishte mbetur private, por shumë shpejt ishte shpërndarë në Australi – dhe jo vetëm.

Kjo ka bërë që tanimë vajzat të ankohen për ata që i kanë publikuar duke thënë se videoja ua ka shkatërruar jetën.

YouTube player