Vajzës nga Saranda ‘i del në fushë’, por ajo nuk e di (Foto)

Bastardimin me modernen e ndajnë vetëm një fije. Nëse një vajze të re të veshur me stil do t’i dukej një pjesë e vogël e të mbathurave, kjo do të ishte në kufijtë e modernes dhe frymëzueses.

Fun

08/06/2016 23:28

Teksa përshkruajmë këtë situatë që lidhet me sensualitetin, jo të gjithë e mendojnë kaq gjatë kombinimin në të veshur. Një vajzë në qytetin e Sarandës, në bulevardin kryesor të këtij qyteti ka ofruar një shfaqje ekstreme pa pagesë për kalimtarët.

Vetëm se shfaqja e saj ka qenë më pranë vulgaritetit dhe pornografisë se sa të bukurës dhe sensuales. Vajza ka nxjerrë në pah një pjesë të mirë të të mbathurave “ekstravagante” dhe nuk e ka pasur problem se rruga ishte plot me njerëz.

Edhe pse Saranda është një vend bregdetar dhe në këtë stinë shfaqja e trupave të zhveshur është normale, rrobat e plazhit janë një gjë, ndërsa këto pamje “shokuese” janë një gjë tjetër. Për një ide më të saktë mbi shfaqen e ofruar sot paradite në Sarandë, ndiqni fotot.

13414644_1124443297577537_821986819_n 13383752_1124453397576527_454812018_o