Vajzën e zhdukur nga Gjakova policia e gjen në Prizren

Policia raporton se është gjetur në Prizren e mitura nga Gjakova e cila ishte raportuar si e zhdukur. E njëjta sipas Policisë ka qenë me motrën e saj.

Lajme

29/06/2018 13:21

E njëjta në prezencë të motrës së saj është intervistuar dhe është njoftuar prokurori kujdestar për Krime të Rënda për  të Mitur.