Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

Vajza “neutralizon” djalin dy herë më të madhe se vetja (Video)

17:42 | 26 Gusht 2015

Miku i saj në gjendje të dehur po shkaktonte rrëmujë në dalje të një lokali nate në Brazil dhe për të shmangur përkeqësimin e situatës, ajo vendosi të veprojë.

Një vajzë braziliane është filmuar teksa “qetëson” me një lëvizje të njohur Jiu Jitsu të “Street Fight”, mikun e saj, megjithëse ky i fundit është thuajse sa dyfishi i vajzës.

Fillimisht ajo mundohet ta qetësojë me fjalë, pastaj e mban prej mesi, e në fund e shtrin në rrugë dhe e kap qafën e tij mes dy këmbëve.