Vajza japoneze është vonë për mësim, e pabesueshme ajo që bën! (Video)

Japonezët shquhen për disiplinën dhe korrektësinë e tyre. Kështu që një nxënëse japoneze nuk mund t’ia falë dot vetes që është vonë për në mësim.

Fun

23/08/2015 21:54

Por ajo e gjen menjëherë zgjidhjen. Pa humbur kohë nis t’i kalojë katet, por nga pjesa e jashtme e dritareve…./mapo

YouTube player