Të Infektuar: 1083

Të Shëruar: 843

Të Vdekur: 30

Ushtrimet efektive që ua formësojnë barkun shumë shpejt

9:46 | 23 Korrik 2019

Sezoni i verës ikën dhe vjen, por muskujt e fortë të barkut mbesin gjithmonë in dhe në stil.

Çështja është se ju nuk mund të keni muskujt e barkut në formën që dëshironi duke bërë lëvizjet e zakonshme, transmeton lajmi.net.

Për të pasur rezultate të dukshme provoni lëvizjet e më poshtme nga Jennifer Johnson njërës nga treneret  më të mira të palestrës në CosmoBody.

Rreth me dorë dhe këmbë

Bëjeni këtë ushtrim nga 45 deri në 60 sekonda. Pastaj, të njëjtin ushtirim përsëriteni edhe më këmbën e djathtë dhe dorën e majtë.

Qëndrimi drejt

Vazhdo ta bësh ushtrimin nga 45 deri në 60 sekonda, në të dyja anët.

Rrëshqitje anash

Vazhdo ta bësh ushtrimin nga 45 deri në 60 sekonda, me të dyja këmbët.Lexoni edhe këtë:   6 hapa si të përgatiteni për vendosjen e IUD (siprales kontraceptive)

Lëvizje në formë fluture

Përsërit ushtrimin nga 10 deri në 15 herë më të dyja këmbët.

Urë rrethore me pelvik

Vazhdo ta bësh ushtrimin nga 45 deri në 60 sekonda. /Lajmi.net/