Ushtarët sirianë torturojnë një xhihadist të ISIS (Video)

Një anëtar i Shtetit Islamik është zënë rob nga ushtarët sirian. Ata e torturojnë atë, duke e qëlluar me shuplaka dhe duke kërkuar që ta mbyllë gojën. 

Bota

14/11/2014 18:49

Lufta në Siri ka marrë dhe po vazhdon të marrë shumë jetë njerëzish.

Në një video të postuar në internet shihet një xhihadist islamik i zënë rob nga Ushtria Siriane, transmeton lajmi.net.

Ai aty shfaqet i lidhur në një derë, ndërsa qëllohet me shuplaka fytyrës, e edhe shtyhet për t’u goditur për muri.

Por krahasuar torturimet dhe formën e vrasjes që kryejnë pjesëtarët e Shtetit Islamik, kjo nuk duket edhe aq e rëndë. (lajmi.net)