Ushqimet që rrisin dëshirën seksuale

10:58 | 10 Gusht 2018

Përmirësoni raportin tuaj seksual me partnerin ose partneren në mënyrë natyrale, duke konsumuar këto ushqime.

Këshillohet që këto superushqime të konsumohen rregullisht.

Banane
Bananet përmbajnë enzimën bromelain që mund të rris epshin tek disa njerëz. Vitamina B dhe kaliumi gjithashtu ndihmojnë në ngritjen e niveleve të energjisë.

Çokollata
Çokollata përmban theobromine dhe phenylethylamine, enzima që i bëjnë burrat dhe gratë të ndjehen të dashuruar. Çokollata shumë e zezë përmban antioksidantë që ndihmojnë në qarkullimin e gjakut dhe ndihmojnë sistemin imunitar.

Hudhra
Hudhra përmban një përbërës të quajtur alicin, i cili është i njohur për të rritur rrjedhjen e gjakut në trup, veçanërisht në organet seksuale.

Frutat e thata
Shumica e varieteteve të frutave të thata janë të pasura me L-Arginine, i cili përmirëson funksionet seksuale tek meshkujt. Ato ndihmojnë me qarkullimin e gjakut, rrisin nivelet e energjisë dhe stimulojnë dëshirat seksuale.