Ushqimet më të çuditshme që vetëm Amerika di t’i prodhoj

23:50 | 28 Gusht 2019

Këto kombinime ushqimesh mund të jenë të çuditshme dhe befasuese për personat të cilët jetojnë në vende tjera.

Por, është Amerika një prej vendeve më të mëdha në botë, dhe sigurisht që gjëra të çuditshme do të ndodhin si dhe kombinime të pa para ndonjëherë në ushqime do të shpiken.

Këtu i gjeni disa prej kombinimeve ushqimesh që do ju lënë me gojë hapur, transmeton lajmi.net.

Akullore me patate

Turshi të ngjyrosura me ngjyrë ushqimi

Picë me guack deti

Bisht aligatori të fërguar

Sheqer në akull, ëmbëlsirë dhe turshi

Kaktus i skuqur

Lakër me çokolladë