“Une po dridhem e leje më e dashura jote”, Iliriana flet për raportin Buci-Santiana

Buci dhe Santiana kanë qenë dy nga banorët më të afërt me njëri tjetrin. Ata gjithmonë kanë potencuar se janë vetëm shok por pamjet e publikuara në klip nuk e thanë të njejtën. Iliriana i komentoi këto pamje duke e vënë veten në pozitë të të dashurës së tij, shkruan lajm.net. “Unë po dridhem e…

ShowBiz

01/12/2023 22:42

Buci dhe Santiana kanë qenë dy nga banorët më të afërt me njëri tjetrin.

Ata gjithmonë kanë potencuar se janë vetëm shok por pamjet e publikuara në klip nuk e thanë të njejtën.

Iliriana i komentoi këto pamje duke e vënë veten në pozitë të të dashurës së tij, shkruan lajm.net.

“Unë po dridhem e leje më e dashura jote”, ka thënë Iliriana.

Iliriana dhe Adri ndonëse janë çift nuk kanë treguar afrimitet të tillë si Santiana dhe Buci. /Lajmi.net/

YouTube player