Ulqini paraqitet ndryshe (Video)

Disa pamje të veçanta të kualitetit "4K" të qytetit të Ulqinit janë publikuar në kanalin YouTube.

Lajme

08/04/2016 19:18

Shikoni se si duket qyteti ky qytet bregdetar, simbol i detarisë shqiptare dhe vendit ku Servantesi u dashurua dhe u frymëzua për kryeveprat e tij.

YouTube player