Tri vajza tundin të pasmet, ja çfarë i ndodh djalit ngjitur me to! (Video)

Kështu të ndodh kur hutohesh kaq shumë nga të pasmet e vajzave.

Fun

30/09/2015 14:27

Një djalë i rri është penguar dhe rrëzuar n momentin që tenton t’u afrohet tre vajzave që po tundin të pasmet në një barkë.

Ai tenton të afrohet për t’i parë më mirë por pengohet dhe rrëzohet. Ja videoja!

YouTube player