Të Infektuar: 9869

Të Shëruar: 5480

Të Vdekur: 303

Trende të modës që duhet ndjekur këtë verë 

12:28 | 25 Qershor 2019

Thuajse në çdo stinë të vitit në vendet e modës mbahet java e modës. 

Edhe në këtë stinë që kemi hyrë është mbajtur java e modës ku bëhen përzgjedhjet e veshjeve që do të jenë në trend, transmeton lajmi.net. 

Vendet ku është mbajtur ky event, padyshim që janë vendet më të njohura të modës, si Milan, London, New York dhe Paris. 

Më poshtë gjeni disa nga veshjet më aktuale për këtë verë: 

“Animal Instincts”

“Boiler suits”

Veshje të fryera në pjesën e krahëve

Rroba të ilustruar me katrorë

/Lajmi.net/