Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

Transformon makinën në një qen pastor

9:40 | 10 Nentor 2014

Dave Isaac, një blegtor nga Sussex, Angli ka transformuar makinën e tij të vjetër Peugeot në një qen të vërtetë pastor.

Dave Isaac, një blegtor nga Sussex, Angli ka transformuar makinën e tij të vjetër Peugeot në një qen të vërtetë pastor.

Një gjetje ‘krijuese’ dhe që ka dhe një fund praktik: Dave në fakt ka humbur para pak kohësh mikun e tij me katër këmbë që e ndihmonte të drejtonte dhe të mbante të bashkuar tufën e dhenve.

Kështu për të kaluar mungesën e tij, ‘ka veshur’ veturën e tij me një mantel me të njëntë ngjyrë të qenit të humbur. 

/albanianscreen.tv