Transformimet e pabesueshme që bën grimi, trendi më i ri në internet

23:11 | 14 Gusht 2014

Ludacris

Më herët femrat kanë postuar triqe nga më të ndryshmet se si mund të të ndryshojë grimi, ndërsa meshkujt i kanë dërguar këto transformime në një nivel tjetër. Shikoni fotot.

#MakeUpTransofrmation është trend i ri nëpër Twitter dhe Instagram, ku të rinjtë nga mbarë bota postojnë foto katër hapëshe se si mund të të trnasofrmojë grimi.

Ata me katër hapa të thjeshtë transofrmohen komplet në personazhe të famshëm, duke u munduar të tregojnë se grimi mund të bëjë mrekulli.

Janë shumë foto nga e gjithë bota në hashtagun #makeuptransormations, por ne kemi zgjedhur disa nga fotot më interesante.