Torte për martesë që do ju bëjnë të qeshni (Foto)

Njerëzit zakonisht bëjnë torte për martesë pasi që është një ngjarje madhështore në jetën e tyre. Padyshim që ta ndash jetën me dikë është një punë e madhe, por nuk do të thotë që martesa të jetë aq e mërzitshme sa për të mos u argëtuar fare.

Fun

18/01/2015 16:37

Është dita e martesës, dhe ju keni të drejtë që të qeshni dhe ta tregoni vetën atë ditë. Dhe, cila është mënyra më e mirë për ta bërë këtë se sa duke porositur një tortë qesharake që do të mbetet kujtim argëtues për ju dhe për të gjithë?

Këtu, Lajmi.net ka përmbledhur disa prej tortave më qesharake të martesave që disa njerëz i kanë përgatitur me disa figura të dhëndrit dhe nuses në maje të tortës.

Kërkoni për ide të këtilla? Më poshtë do t’i gjeni këto torta në fotografi. Shikoni dhe shpërndani ato me miqtë tuaj!

Një martesë për t’u mbajtur në mend

Një martesë ku nusja është “shefi”

Torta “nuk dua të martohem” – më shumë si një tortë divorci?

Një fund përrallor

Duke rënë në gropën e martesës

Duke e “rimëkëmbur” atë

Nuk ka më të kalërosh për të tjera/tjerë

Tortë për “të apasionuarit pas rrjeteve sociale” të cilët martohen dhe padyshim se e postojnë në rrjete sociale “#OMG po martohem!”.
 

Loja mori fund
 
Duke u martuar me një “frikacak”

Që të dy kanë të drejtë në martesë, por nusja gjithmonë ka të drejtë.

Martesë e festuar shumë