Top 20 driblimet e Messit

Lionel Messi njihet për golat e tij dhe paraqitjet fantastike me çka ka inspiruar Barcelonën drejt titujve më të rëndësishëm në nivelin e klubeve. Për më tepër, ylli argjentinas falë lojërave fantastike me gjigantin katalan i ka sjell vetes katër Topa të Artë, çmim që i ndahet futbollistit më të mirë të vitit në botë.…

Sport

14/10/2013 13:55

Lionel Messi njihet për golat e tij dhe paraqitjet fantastike me çka ka inspiruar Barcelonën drejt titujve më të rëndësishëm në nivelin e klubeve.

Për më tepër, ylli argjentinas falë lojërave fantastike me gjigantin katalan i ka sjell vetes katër Topa të Artë, çmim që i ndahet futbollistit më të mirë të vitit në botë.

Ai është thjesht i pandalshëm, për Barcelonën dhe Kombëtaren e Argjentinës, edhe pse te kjo e fundit shpeshherë është akuzuar se nuk shfaq shkëlqimin e njëjtë sikurse te gjiganti katalan.

Si do që të jetë, driblimet e tij nuk kanë munguar asnjëherë si për Barcelonën ashtu edhe me Argjentinën. Këto janë top 20 driblimet e Messit, në karrierën e tij deri më tani.