Thyejnë rregullat dhe sfidojnë vdekjen për disa foto ‘selfie’ |FOTO & VIDEO|

Ervin Punkar 17-vjeç bashkë me dy shokët e tij, Keivo Pint 19-vjeç dhe Juri Uluots 17-vjeç janë ngjitur në kullën e ndërtuar në vitin 1857 pa asnjë masë sigurie. Djemtë kishin marrë me vete një GroPro dhe një shkop, në mënyrë që fotot të ngjanin më bukur. Pavarësisht se gabimi më i vogël mund t’ju…

Fun

26/06/2015 09:14

Ervin Punkar 17-vjeç bashkë me dy shokët e tij, Keivo Pint 19-vjeç dhe Juri Uluots 17-vjeç janë ngjitur në kullën e ndërtuar në vitin 1857 pa asnjë masë sigurie.

Djemtë kishin marrë me vete një GroPro dhe një shkop, në mënyrë që fotot të ngjanin më bukur. Pavarësisht se gabimi më i vogël mund t’ju kushtotne me jetë, djemtë nuk janë bërë aspak pishman për aventurën e tyre.

“Ne e morëm si një sfidë, e paramenduam se do të jetë shumë bukur dhe ashtu doli të ishte. Na është dashur një orë që të ngjitemi deri në maje, por ia vlejti. Ne kemi filmuar dhe duam t’u tregojmë të gjithëve sa bukur ishte”, është shprehur Ervin Punkar.

Ai ka shtuar se për asnjë moment nuk e kanë ndjerë rrezikun, ndërsa do të vazhdojë të ngjitet nëpër ndërtesa të larta. Sipas tij, ai e bën këtë gjë që nga mosha 14-vjeçare.

 

xset1tg3.ubu dqya5i2j.jfm

 

YouTube player

 

11118041_833299073391678_4751671904499648956_n 29F53EC100000578-3139218-image-a-47_1435246033727 29F53E3E00000578-3139218-image-a-51_1435246099619 29F53C6500000578-3139218-image-a-49_1435246066103 29F53CC900000578-3139218-image-a-46_1435245875919 29F53CDA00000578-3139218-image-a-52_1435246124188