Thuajini lamtumirë dhimbjeve të menstruacioneve duke përdorur vetëm 1 kokërr qepë

Të gjithë vuajmë nga dhimbjet menstruale, dikush më shumë e dikush më pak, por ato janë të pashmangshme.

Lifestyle

03/04/2018 22:20

Një zgjidhje shumë e mirë për ne janë antibiotikët e ndryshëm, edhe pse të gjithë e dimë që ato mund të kenë efekte anësore.

Për këtë arsye, për të shmangur efektet anësore që mund të kemi nga ilaçet, në ndihmë na vijnë disa mënyra tradicionale, që nuk janë të dëmshme për shëndetin tonë, por edhe na ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve të barkut, fryrjen dhe luhatjet e humorit, ku një prej tyre është dhe çaji me lëng qepe.

Si ta përgatisni?

1. Merrni një qepë dhe lajeni pa qëruar

2. Lëkurat e pastra të qepër futini në një tenxhere me ujë

3. Lërini të vlojë për disa minuta

4. Merrni një kullojse të vogël, dhe hidheni çajin në një fixhal dhe shtoni dhe pak mjalt

Kjo do t’ju ndihmojë që të shpëtoni nga dhimbjet e menstruacioneve, dhe mos kini frikë se nuk vjen aspak erë e keqe.