Tha se u dorëhoq, Përparim Rama: Kryeshefi i NPL Prishtina Parking Liridon Restelica u shkarkua

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama ka deklaruar se është shkarkuar kryeshefi ekzekutiv i NPL Prishtina Parking. Kjo sipas Ramës është bërë në mbledhjen e jashtëzakonshme të bordit të drejtorëve të ndërmarrjes nën konstatimet se i njëjti ka keqpërdorur detyrën zyrtare dhe nuk ka informuar bordin në lidhje me planet dhe projektet investuese. Ky…

Lajme

22/08/2022 19:24

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama ka deklaruar se është shkarkuar kryeshefi ekzekutiv i NPL Prishtina Parking.

Kjo sipas Ramës është bërë në mbledhjen e jashtëzakonshme të bordit të drejtorëve të ndërmarrjes nën konstatimet se i njëjti ka keqpërdorur detyrën zyrtare dhe nuk ka informuar bordin në lidhje me planet dhe projektet investuese.

Ky është njoftimi i plotë:

Shkarkohet nga pozita e Kryeshefit Ekzekutiv të NPL Prishtina Parking, z. Liridon Restelica.
Në mbledhjen e jashtëzakonshme të mbajtur sot, Bordi i Drejtorëve të NPL “Prishtina Parking” ka konstatuar se veprimet e Kryeshefit Ekzekutiv, duke përfshirë këtu keqpërdorimin e pozitës, mosinformimin e bordit në lidhje me planet dhe projektet investuese të ndërmarrjes e deri tek mospërfillja e Bordit të Drejtorëve, kanë shkaktuar keqmenaxhim të përgjithshëm të ndërmarrjes dhe kanë cenuar imazhin e NPL “Prishtina Parking”.
Vendimi për shkarkimin nga pozita e Kryeshefit Ekzekutiv, z. Liridon Restelica, hyn në fuqi sot, me datë 22.08.2022. /Lajmi.net/