Tetë truqet për t’i bërë njerëzit që të besojnë ty

10:54 | 14 Prill 2019

Foto: Ilustrim

Besimi është një gjë shumë e ndërlikuar.

Trurin tonë i duhen më pak se 1 sekondë për të vendosur nëse mund të besojmë një person tjetër ose jo.

Por nëse vendimet e tij ishin të sakta, nuk do të kishte divorce, miqësi të shkatërruara apo mashtrim, njofton Klan Kosova.

Kjo është arsyeja pse njerëzit priren të jenë të dyshimtë dhe të mos i besojnë askujt që takojnë menjëherë.

Por nëse doni të fitoni besimin e dikujt, ka disa metoda të provuara për ta bërë këtë.

Përmes toneve të informacionit, këtu janë disa nga këshillat që mund të bëjnë që dikush të besojë atë që thoni.

Thuaj që e do atë

Kërkoj falje shpesh

Luani si të ishit majmun

Tregoja një sekret

Flisni me shpejtësi dhe besim

Prekni ‘rastësisht’ partnerin tuaj

Bëj gjithçka rreth tij

Hidhi ndonjëherë kafen