Të Infektuar: 9869

Të Shëruar: 5480

Të Vdekur: 303

“Terapia me Ujqër” që po i ndihmon të rinjët e varur nga alkooli dhe droga |FOTO & VIDEO|

12:05 | 7 Korrik 2015

Kur i dëgjoni fjalët “terapi me kafshë” me siguri se do ti parafytyroni qentë apo macet. Po cka mendoni për ujqërit?!

Kur i dëgjoni fjalët “terapi me kafshë” me siguri se do ti parafytyroni qentë apo macet. Po cka mendoni për ujqërit?! Me siguri se ata nuk janë kafshët që ju mund ti mendoni për relaks, mirëpo një program i një organizate në Kaliforni SHBA do të ju ndihmoj juve ta shihni anën e ngrohtë dhe të butë të ujqërve.

11120902_834032209965309_6527590212916492595_n

“Terapia me Ujqër” në Jug të Kalifornisë është një program 8-javësh që po i ndryshon për të mirë jetërat e të rinjëve të cilët kanë varësi të ndryshm si: droga dhe alkooli, ky program fokusohet në ‘krijimin e lidhjes emocionale mes ujkut dhe një të riu të braktisur’.

11312840_842715072430356_637761917235184517_o

“Terapia me Ujqër” është inicuar nga organizata “Wolf Connection” e cila merret me shpëtimin e kafshëve të rrezikuara dhe “Promises” një qendër për rehabilitim të të varurve nga alkooli dhe droga.

11295873_834032123298651_3929457780418002988_n

Teo Alfero udhëheqësi i organizatës “Wolf Connection” beson se mënyra e ndryshme e të jetuarit të ujqërve ndihmon të rinjët të zhvillojnë vetëbesimin dhe i ndihmon ata që të përmirësojnë mënyrën e të jetuarit, duke jetuar më shëndetshëm. (lajmi.net)

11246981_834031876632009_1695586708387583741_n

11427040_842715222430341_2141695792695295040_n