Telefonat më të mirë kinezë

Telefonat kinezë janë duke e marrë në dorë fuqinë e tregut, por duhet ta keni parasysh se çdo smartphone i këtij vendi është cilësor. Megjithatë, në mesin e telefonave kinezë ekzistojnë disa që mund të farojnë lirisht me modelet më të mira të prodhuesve të mëdhenj, dhe në disa raste edhe mund t’i kapërcejnë ato,…

Auto & Tek

21/01/2014 10:30

Telefonat kinezë janë duke e marrë në dorë fuqinë e tregut, por duhet ta keni parasysh se çdo smartphone i këtij vendi është cilësor.

Megjithatë, në mesin e telefonave kinezë ekzistojnë disa që mund të farojnë lirisht me modelet më të mira të prodhuesve të mëdhenj, dhe në disa raste edhe mund t’i kapërcejnë ato, me një cilësi më të lartë dhe me një çmim shumë më të ulët.

Në vazhdim do t’i shohim këta telefona, që mund t’ju ofrojnë karakteristika të njëjta me ‘gamat e larta’ të markave më të njohura, por me një ‘peshë’ shumë më të përshtatshme ekonomike.

Jiayu G5 Advance Meizu-MX-2 Meizu-MX3 Neo N003 Premium Oppo Find 5 Oppo-Find-5-1 Xiaomi Zopo ZP998