Të majtët duan të rrëzojnë Presidentin Trump, edhe nëse ‘sakrifikojnë’ Amerikën 

16:32 | 11 Shkurt 2017

Foto nga: Sean Hannity

Partia Demokratike dhe aleatët e saj të majtë liberale janë duke komplotuar dhe planifikuar intriga për të ngadalësuar, ndaluar, madje edhe shkatërruar presidentin Trump dhe rendin e ditës që Amerika zgjodhi në nëntor.

Sipas “Washtington Free Balcon”, agjitatori i krahut të majtë, David Brock, themeluesi i Çështjeve për Mediat dhe një aleat i madh Clinton, organizoi një  “arratisje” në një vendpushim luksoz, privat, muajin e kaluar. Më shumë se 100 donatorë të pasur liberalë ishin atje dhe të gjithë ata morën një “letër konfidenciale” që përshkruante planin e Brock për të rrëzuar Presidentin Trump duke parashtruar padi të pafundme kundër presidentit dhe madje edhe duke kërkuar fajësimin e tij.

“Fox News” kontaktoi me të për t’i mare një koment mbi raportin tronditës, por ata bënë atë që bëjnë gjithmonë: Injorojnë pyetjet tona dhe nisën një sulm personal.

Plani i Brock nuk është më një sekret. Portale lajmesh si “Politico” dhe “The Hill” kanë raportuar për planet e tij post-zgjedhore për të sulmuar Presidentit Trump çdo ditë të vetme. Ju jeni tashmë duke e parë ketë, me padi mbi urdhrin për ndalimin e emigrantëve dhe pengimin e vazhdueshëm të emërimeve të kabinetit të tij.

Për të ndaluar ndalimin plotësisht kushtetues të  udhëtimit,  i cili bllokon njerëzit nga shtatë kombe armiqësore ose me shumicë myslimane, radikalët e majtë kanë shkuar  gjykatës dhe gjykatës për “pazare”. Ata kanë gjetur gjykatën më liberale federale të apelit në vend, për të luftuar administratën Trump.

Ata as që e kanë marrë parasysh se ligji që administrata Trump është duke përdorur për të mbrojtur rendin kushtetues ekzekutiv të presidentit është shumë i qartë dhe i saktë.

“Kur presidenti konstaton se hyrja e çdo të huaji ose çdo klasë të huajsh në Shtetet e Bashkuara, do të ishte e dëmshme për interesat e Shteteve të Bashkuara, Presidenti anë të një shpalljeje, mund të pezullojë hyrjen e të gjithë të huajve ose çdo klasë të huajsh si emigrantë dhe jo-emigrantë, për aq kohë sa e konsideron atë të përshtatshme”, thuhet në rezolutën përkatëse.

Të majtët radikalë e dinë këtë dhe e dinë se duhet të gjejnë fusha liberale dhe gjyqtarë që do të mbanin anën e tyre pa marrë parasysh se çfarë thotë ligji. Atë që nuk mund ta arrinin në kutinë e votimit, ata kërkojnë ta arrijnë me anë të gjyqësorit

Qëllimi i radikalëve të majtë është të lëndojnë dhe dëmtojnë Presidentin Trump në çdo mënyrë që munden. Për ata nuk ka problem nëse populli amerikan vihet në rrezik. Partia Demokratike dhe aleatët e saj janë të gatshëm të luajnë me jetën tuaj. Presidenti Trump nuk është. Kjo është arsyeja e vërtet e kësaj beteje.  /Fox News/