Të kërcesh nga ndërtesa e dytë më e lartë në botë (Video)

Adrenalina të kaplon duke e parë këtë video në YouTube të dy njerëzve duke kërcyer nga ndërtesa e dytë rezidenciale më e lartë në botë, "Kulla e Princeshës" në Dubai.

Fun

01/05/2015 19:28

Ndoshta jeni duke pyetur se si ju lejua atyre që ta bëjnë këtë, por falë një partneriteti në mes të Skydive Dubai dhe XDubai, 558 kërcyes u lejuan që ta bëjnë hedhjen me parashutë nga një lartësi prej 1,358 metrave, transmeton Lajmi.net.

Pamjet në YouTube do t’ju mahnitin. Shikojeni edhe vetë: