Të gjithë u tallën me pamjen e saj, por pas kaq vitesh po çmenden pas saj…

Kur kjo ruse u martua gjashtë vite më parë dhe fotografia e martesës u bë publike, e gjithë bota filloi ta ofendojë.

Lifestyle

26/06/2018 12:53

Madje ata e kishin tepruar duke e cilësuar si “personin më të shëmtuar në botë”, dhe kështu në rrjetet sociale filluan të shfaqen komente nga më të ndryshme.

Shumë pretendonin se martesa e tyre nuk do të zgjat shumë dhe do të shkurorëzohen, por dyshja kanë arritur t’ua mbyllin gojën të gjithëve.

Lidhja e tyre sa vinte e bëhej më e fortë dhe me kalimin e kohës u bënë prindër të një vogëlushi të bukur.

Kështu një gazetar rus derisa po i shfletonte gazetat hasi në artikullin për këtë çift, dhe vendosi t’i kërkoj për tu informuar se çfarë ka ndodhur me ata.

Por, ai mbeti i shokuar kur pa gruan e shumëpërfolur, pasi ajo kishte ndryshuar plotësisht. Transformimi fizik i saj ka qenë i pabesueshëm.

Brenda gjashtë viteve kishte arritur të dobësohet shumë falë dietave strikte dhe ushtrimeve fizike.

Rritja e flokëve, silikonët dhe rregullimi i fytyrës e kishin transformuar atë në një person krejt tjetër.

Kurse bashkëshorti i saj për asnjë moment nuk ka hezituar t’i shpreh dashurinë.
Ai kishte vendosur të kalojë jetën me të ashtu siç ishte, dhe për asnjë moment nuk e kishte paragjykuar.