Të gjithë mendojnë se ky fermer është i çmendur, por të gjithë habiten kur shohin nga lart se çfarë ka bërë

Krishtlindja është së shpejti këtu dhe unë mund ta ndjej vetëm frymën e saj të rritet çdo ditë.

Fun

05/12/2018 10:00

Dritat dhe dekoratat e Krishtlindjeve po rriten kudo, janë duke u përgatitur ëmbëlsira me kek me xhenxhefil dhe planifikohen festa me familje.

Të gjitha këto gjëra janë ato që e bëjnë Krishtlindjen një festë të preferuar të vitit!

Është gjithashtu e mrekullueshme të shohësh kaq shumë njerëz të vijnë së bashku për të ndihmuar më pak fatlumët gjatë kësaj kohe të vitit.

Disa japin para për bamirësi, disa i hapin shtëpitë e tyre për njerëzit në nevojë dhe shumë kontribuojnë duke lënë ushqime në strehimore për të pastrehët .

Pronari i Prunty Farms, Dan, ka pasur një mënyrë jo të zakonshme për të sjellë gëzimin e Krishtlindjeve për të gjithë rreth tij …

Fermeri filloi një mision me traktorin e tij – por detyra që ai duhej të kryente nuk do të ishte e lehtë. Një gabim i vetëm dhe i gjithë projekti do të shkatërrohej

Por nga ana tjetër, nëse ai e përfundon me sukses detyrën, ai do të mund të kënaqte mijëra me mesazhin e tij.
Shikoni se çfarë arrin të bëj ai me traktorin e tij. /Lajmi.net/