”Të flesh në skaj të shkëmbit” (Video)

Sa herë i keni lejuar vetes të bëni gjëra 'të çmendura' dhe të paharrueshme?

Fun

19/08/2017 20:38

Çfarë është të flini në anë të një shkëmbi, me një tendë të varur dhe një çantë gjumi?

Alpinisti Mark Synnott thotë se është si ‘të jesh në shtëpinë në pemë më të çmendur që mund të imagjinosh,’ transmeton lajmi.net

Shikoni videon për më shumë. /Lajmi.net/

YouTube player