Të famshmet heqin grimin nga fytyra live në emision (Video)

Shikoni personazhet televizive duke hequr grimin live në emision!

ShowBiz

28/09/2015 11:14

Yjet e “FABLife”, Tyra Banks, Chrissy Teigen, Lauren Makk dhe Leah Ashley, i kanë shfaqur fytyrat e tyre të freskëta në një video prezantim të shkurtër të këtij emisioni, nga episodi special i së hënës “Nude’.

Nga ky episod do të mësojmë se si mund ta arrijmë pamjen perfekte natyrale “pa grim”, derisa prezantueset do të ndajnë me shikuesit sekretet e tyre, transmeton Klan Kosova.

Shikojeni videon e mëposhtme, për t’i parë zonjat se si e heqin të gjithë grimin e fytyrës gjatë emisionit!/klankosova

YouTube player