Të enjten Orkestra Frymore e Filharmonisë së Kosovës mban koncert në Obiliq

Mbrëmjen e së enjtes në qytetin e Obiliqit do të mbahet një koncert i veçantë. Orkestra Frymore e Filharmonisë së Kosovës do të performojë në këtë qytet, shkruan lajmi.net. Në këtë mbrëmje do të interpretohen vepra të mëdha nën drejtimin e dy dirigjentëve, Baki Jashari dhe Lirjona Sylejmani. Orkestra Frymore e Filharmonisë koncertin do e…

ShowBiz

08/11/2022 15:33

Mbrëmjen e së enjtes në qytetin e Obiliqit do të mbahet një koncert i veçantë.

Orkestra Frymore e Filharmonisë së Kosovës do të performojë në këtë qytet, shkruan lajmi.net.

Në këtë mbrëmje do të interpretohen vepra të mëdha nën drejtimin e dy dirigjentëve, Baki Jashari dhe Lirjona Sylejmani.

Orkestra Frymore e Filharmonisë koncertin do e mbajë duke filluar nga ora 19:00 në Shtëpinë e Kulturës “Xhavit Haziri” në Obiliq./Lajmi.net/