Të diplomuarit në Shqipëri, protestë te Kuvendi i Kosovës

Pas protestës që zhvilluan tek ndërtesa e Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë dhe takimit që zhvilluan me ministrin Arsim Bajrami, studentët e diplomuar në universitetet jopublike në Republikën e Shqipërisë për njohjen e diplomave të fituara në këto universitete, kanë shkuar te Kuvendi i Kosovës.

Lajme

29/01/2016 12:06

Ata, po kërkojnë takim me kryetarin e Kuvendit Kadri Veseli, për punën e nostrifikimit të diplomave pasi që ministri Bajrami u ka thënë që kërkesa e tyre varet nga kryetari Kadri Veseli.