Ta ndërroni ngjyrën e kerrit me ujë

Nëse bëhet ‘çip tuning’ një R33 Nissan Skyline S2 i cili ka rreth 200 kuaj fuqi në modelet bazë, bëhet edhe më i shpejtë por prapë nuk është i padukshëm për policinë. Për t’i ikur policisë është ngjyra termokromike e cila do ta bëjë punën për ju. Vetëm duhet ta spërkatni automjetin me ujë dhe…

Auto & Tek

09/10/2013 21:06

Nëse bëhet ‘çip tuning’ një R33 Nissan Skyline S2 i cili ka rreth 200 kuaj fuqi në modelet bazë, bëhet edhe më i shpejtë por prapë nuk është i padukshëm për policinë. Për t’i ikur policisë është ngjyra termokromike e cila do ta bëjë punën për ju. Vetëm duhet ta spërkatni automjetin me ujë dhe ngjyra do të ndërrohet në ças.

TVR në të kaluarën ka qenë shumë e afirmuar për ngjyrat e tyre me perla efekt dhe hapave të saj është duke shkuar një dyqan në Angli, që quhet Auto Kandy. Ky dyqan është duke eksperimentuar me ngjyrat sensitive në nxehtësi.

Shikoni në video se çka ndodh me ngjyrë, nëse e spërkasim me ujë.