‘Suksesi yt tani është suksesi i vendit tonë’, lexoni letrën prekëse që Xhorxh HW Bush e la për Bill Klinton pas zgjedhjeve të vitit 1992

Pas humbjes së zgjedhjeve presidenciale të vitit 1992, ish-presidenti HW Bush, duke ndjekur një traditë të gjatë , la një letër të sinqertë për pasardhësin e tij dhe njeriun që e mposhti atë për presidencën, atëherë presidenti Bill Clinton.

Bota

01/12/2018 12:44

“Suksesi yt tani është suksesi i vendit tonë,” shkroi Bush në mbyllje, transmeton lajmi.net.

Kjo letër po ndahej në mediat sociale të premten mbrëma, pasi njerëzit kujtoheshin për presidentin e 41-të, i cili vdiq në moshën 94 vjeç më 30 nëntor.

Lexoni letrën e plotë është më poshtë:
20 janar 1993

I dashur Bill,

Kur hyra në këtë zyrë, tani ndjeva të njëjtin sens çudie dhe respekti që ndjeja katër vjet më parë. Unë e di që edhe ju do ta ndjeni këtë.

Ju uroj lumturi të madhe këtu. Unë kurrë nuk e ndjeva vetminë që disa presidentë e kanë përshkruar.

Do të ketë kohë shumë të vështira, të bëra edhe më e vështirë nga kritikat që mund të mos mendoni se është e drejtë. Unë nuk jam shumë i mirë për të dhënë këshilla; por thjesht mos lejoni që kritikët të dekurajojnë ose të shtyjnë jashtë kursit.

Ju do të jeni Presidenti ynë kur ta lexoni këtë shënim. Ju uroj çdo të mirë. Uroj çdo të mirë për familjen tuaj.

Suksesi yt tani është suksesi i vendit tonë. 

Fat të mirë – George.

Mbrëmë vonë të premten, presidenti i 41-të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka ndrruar jetë në moshën 94-vjeçare. /Lajmi.net/