Stojanoviq: Veprimet e opozitës të turpëshme

Vepriemt e deputeve të opozitës në Kuvendit e Kosovës janë dënaur edhe nga Lista Serbe, e cila është pjesë e Qeverisë së Kosovës.

Lajme

08/10/2015 12:36

Anëtari i Listës Serbe dhe njëherit zëvendëskryeministri i Kosovës Branimir Stojanoviq, para gazetarëve tha se kjo që ndodhi sot në seancën e kuvendit është e turpshme.

“E turpshme kjo që sapo ndodhi, është me të vërtet e turpshme, është mungesë e kulturës politike. Albini po vazhdon me metodat e njëjta për të kundershtar çdo gjë”, tha Stojanoviq.