Sqarohen Hyseni dhe Bruno për skandalin gjatë puntatës së ditës së hënë

21:47 | 23 Tetor 2021

Foto: Instagram

Një debat i ashpër ka ndodhur mes Hysenit dhe Brunos gjatë publicitetit të puntatës të ditës së hënë.

Pasi Bruno tha se Mikela ka qenë e vetmja që i ka folur se nuk ka qenë mirë, ndërhyri Alvisa duke i thënë se kishin folur me mesazhe po si ka kthyer përgjigje.

Pas kësaj, nisi përplasja e ashpër mes dy djemve. “Ta plas mikrofonin në kokë”, më tha mua, dëgjohej duke thënë Bruno teksa djemtë e tjerë përpiqeshin të mbanin konkurrentët që të mos kishte përplasje fizike.

Më pas, të dy shkuan në prapaskenë dhe Hyseni i përsëriste Brunos: “Mos më bëj mua skena, kaq po të them.” Hyseni tregoi se Bruno i përmendi gjestin human që bëri për Nikun, ndërsa Bruno e mohon këtë gjë.