Gerson afër Barcelonës

Barcelona është pranë transferimit të talentit të Fluminenses, Gerson, gjithnjë sipas raportit të bërë nga Sport. 18 vjeçari ka refuzuar mundësinë për t’u transferuar te Roma, dhe kështu është pranë kalimit te Barcelona.

Merkato

05/08/2015 09:43