Specialja ia mori telefonin, biznesmeni ia bleu të ri menjëherë: Flet Fahri Fazliu i ri, tregon ngjarjen interesante që i ndodhi

Nipi i komandatit Fahri Fazliu, para disa ditëve u intervistua nga Gjykata Speciale si dëshmitar. Fahri Fazilu, i riu, tregoi në detaje se si ndodhi ngjarja, dhe momenti i arrestimit të tij nga EULEX-i. “Në mëngjes, në orën 8 të mëngjesit, duke shkuar në punë, dhe duke dërguar djalin tim në kopsht, pasi e dërgova…

Lajme

23/04/2024 14:41

Nipi i komandatit Fahri Fazliu, para disa ditëve u intervistua nga Gjykata Speciale si dëshmitar.

Fahri Fazilu, i riu, tregoi në detaje se si ndodhi ngjarja, dhe momenti i arrestimit të tij nga EULEX-i.

“Në mëngjes, në orën 8 të mëngjesit, duke shkuar në punë, dhe duke dërguar djalin tim në kopsht, pasi e dërgova duke dalur nga vetura, më ndodhi e pa pritura, mu afruan disa persona të cilët më thanë se kemi ardhur me një urdhër nga Gjykata Speciale për bastisje.”

Fazilut më tej rrëfen se telefonin e ri e ka dhuratë nga biznesmen, të cilin ai e falënderoit për gjestin e tij.

“Një ditë pasi më është konfiskuar telefoni, më telefonoi një biznesmen, i cili është Xhevdet Gashi, të cilin e falënderoj, deh ma dhuroi iPhone-in, të gjeneratës së re.” /Lajmi.net/

Video: