Spanjë-Kroaci – Formacionet zyrtare

Spanja dhe Kroacia do të ballafaqohen në kuadër të Euro 2024. Ndeshja do të zhvillohet në Olympiatadion, duke nisur nga ora 18:00. Dy trajnerët kanë vendosur përbërjet më të mira për këtë takim, duke kërkuar pikët e para në grupin B. Në këtë grup bën pjesë edhe Shqipëria dhe Italia, sfidë e cila do të…

Sport

15/06/2024 17:05

Spanja dhe Kroacia do të ballafaqohen në kuadër të Euro 2024.

Ndeshja do të zhvillohet në Olympiatadion, duke nisur nga ora 18:00.

Dy trajnerët kanë vendosur përbërjet më të mira për këtë takim, duke kërkuar pikët e para në grupin B.

Në këtë grup bën pjesë edhe Shqipëria dhe Italia, sfidë e cila do të luhet po ashtu të shtunën duke filluar nga ora 21:00.