Sot nis “Java e Shkencës”, 300 studiues do të prezantojnë punimet e tyre

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), do të bëjë sot hapjen e Javës së Shkencës, e cila do të vazhdojë për katër ditë rresht.

Lajme

12/05/2015 07:55

Hapjen do ta bëjë ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami.

Seanca plenare dhe seancat tematike të ditës së parë do të mbahen në Kompleksin Qeveritar (ndërtesa e ish Rilindjes), ndërsa seancat tematike të ditëve tjera do të mbahen në Fakultetin e Edukimit.

Gjatë katër ditëve sa do të zgjasë “Java e Shkencës” do të prezantojnë punimet e tyre rreth 300 studiues.

Ceremonia e hapjes së Javës së Shkencës mbahet sot në orën 10:00.