Sot konferenca e ambasadorëve, Hahjaga, Veseli e Thaçi u drejtohen diplomatëve kosovarë

Sot hapet konferenca e tretë e ambasadorëve të Republikës së Kosovës, me temë qendrore “Pozita e Republikës së Kosovës në raport me sfidat rajonale dhe globale”.

Lajme

25/06/2015 09:11

Presidentja e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga, kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, dhe zëvendëskryeministri i parë dhe ministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, do t’u adresohen të pranishmëve me fjalë rasti.