Sot diplomon gjenerata e 52-të e Policisë së Kosovës, prezantohet edhe uniforma e re

Policia e Kosovës dhe Akademia e Kosovës për Siguri Publike në Vushtrri organizojnë sot një ceremoni me rastin e diplomimit të gjeneratës së 52-të të kadetëve të Policisë së Kosovës.

Lajme

12/06/2015 07:56

Njëkohësisht, siç u njoftua, sot do të bëhet edhe paraqitja për herë të parë e uniformës së re të Policisë së Kosovës.

Pritet që në ceremoninë në Vushtrri të marrin pjesë përfaqësues të lartë nga institucionet vendore dhe ndërkombëtare.