Sodë kundër dhimbjeve në stomak

Një ilaç natyral për ta reduktuar aciditetin në stomak është duke u përdorur kohëve të fundit. Në fakt, ju mund ta merrni një lugë çaji me sodë buke, duke e tretur në një gotë me ujë. Veprimi i bikarbonatit është i dobishëm në rast të tretjes së mundimshme, urthit apo problemeve me ushqimin, që e…

Lifestyle

04/02/2014 08:06

Një ilaç natyral për ta reduktuar aciditetin në stomak është duke u përdorur kohëve të fundit. Në fakt, ju mund ta merrni një lugë çaji me sodë buke, duke e tretur në një gotë me ujë.

Veprimi i bikarbonatit është i dobishëm në rast të tretjes së mundimshme, urthit apo problemeve me ushqimin, që e irritojnë mukozën e stomakut.

Pija e bikarbonatit, e bazuar në pH, ndihmon në neutralizimin e tretjes së ushqimit në stomak dhe funksionimin si duhet të sistemit të tretjes.