Skiatorja më e ‘çmendur’ që keni parë ndonjëherë (VIDEO)

  Julia Mancuso ‘Bode Miller’ në garat e skijimit për femra. Jo në aspektin e ‘abuzimit’ me alkool apo në rrotullimin 360 shkallë mbi Audi kur merr pjesë në ndonjë garë vrapimi, por në kuptimin lëshimit të plotë dhe tërit qejf gjatë ngjitjes në garat e skijimi të dominuara nga Europianët. Kjo vajzë bën sërf…

Fun

03/03/2015 14:45

fc9e9108-8a73-4841-aed4-3a8a423a7976

 

julia-mancuso-feet-326936

Julia Mancuso ‘Bode Miller’ në garat e skijimit për femra. Jo në aspektin e ‘abuzimit’ me alkool apo në rrotullimin 360 shkallë mbi Audi kur merr pjesë në ndonjë garë vrapimi, por në kuptimin lëshimit të plotë dhe tërit qejf gjatë ngjitjes në garat e skijimi të dominuara nga Europianët.
Kjo vajzë bën sërf nëpër borë, hidhet nëpër borë sikur të ishte në plazh, dhe skijon me kostum plazhi, dhe sigurisht e bën këtë për të rritur numrine vizitave në web faqen e saj.
Më poshtë ju sjellim një nga videot ku ajo realizon një nga çmenduritë e saj. (lajmi.net)

VIDEO:

YouTube player