Të Infektuar: 68.351

Të Shëruar: 59.438

Të Vdekur: 1.592

Skandaloze, ja si është leckosur flamuri i Kosovës para ambasadës në Podgoricë

21:56 | 25 Janar 2021

Ilustrim / Flamuri i Kosovës

Shqiptarët në Mal të Zi janë shprehur të brengosur me gjendjen e flamurit të Kosovës para ambasadës në Podgoricë.

Grupi i Shqiptarëve në Mal të Zi, kanë dërguar fotografi ku shihet flamuri i Kosovës i leckosur.

“Si shqiptarë të Malit të Zi jemi thellë të brengosur se si ambasadori Hysa e trajton këtë flamurë para Ambasadës së Kosovës në Podgoricë, duke pasë parasysh se për të ardhur deri te shteti i Kosovës dhe ky flamurë është derdhë gjak nga shqiptarët e të gjitha trojeve”, thuhet në reagimin e Grupit të Shqiptarëve në Podgoricë.

Kujtojmë se Kosova në Mal të Zi përfaqësohet nga ambasadori Ylber Hysa.

“Zëri” ka provuar të marrë një prononcim nga MPJ-ja për këtë rast, por nuk kanë kthyer përgjigje.