Skandal në ceremoni krenarie: Shteti i la policët e rinj pa sprej, numra e këpucë, gazetari sjell detaje shokuese

Dje diplomuan gjenerata e 59 e Policisë së Kosovës. Në një ceremoni solemne për ta, përveç familjarëve ishin edhe krerët më të lartë të shtetit, shkruan lajmi.net. Në krejt këto momente krenarie për ta, gazetari Oqean Dermaku vërejti diçka të çuditshme dhe filloi të hulumtoi për këtë gjë. Dhe në fund të kësaj doli se…

Lajme

19/04/2024 21:34

Dje diplomuan gjenerata e 59 e Policisë së Kosovës.

Në një ceremoni solemne për ta, përveç familjarëve ishin edhe krerët më të lartë të shtetit, shkruan lajmi.net.

Në krejt këto momente krenarie për ta, gazetari Oqean Dermaku vërejti diçka të çuditshme dhe filloi të hulumtoi për këtë gjë.

Dhe në fund të kësaj doli se policët e rinjë në ceremoni nuk ishin të kompletuar me pajisjet që duhet ti kenë.

Atyre iu munojnë numrat identifikues, spreji, këpucë, si dhe vendi se ku vendoset arma.

Pajisje këto që janë elementare në kryerjen e detyrave si polic.

Për më shumë ndiqeni videon e mëposhtme./Lajmi.net