Si t’i ngjyrosni vet flokët tuaja?

A keni pasur ndonjëherë dëshirë të shikoni në pasqyrë pa pasur nevojë të pendoheni që s'i keni treguar frizerit tuaj "Kjo nuk ishte çfarë pata në mendje!"

Lifestyle

24/06/2018 13:27

 A keni pasur deshire te keni floke me stil crazy por jeni student/e dhe aspekti financiar ju burgose nga kjo deshire? A keni pasur deshire ndonjehere te jeni ne kontroll se qfare ndodhe me floket tuaja dhe te kuptoni me mire se si te stilizoni estetiken tuaj sipas hamendjes? Ateher ky artikull eshte per ju!

Floket tuaja jane si nje tempull; dmth duhet kujdesur dhe trajtuar me kujdes pas cdo ndryshimi drastik qe tejkalojne. Me fjale te tjera, duhet ti keni pajisjet e duhura per kujdes maksimal.

Nje ene plastike apo xhami (kurresesi metal!) per ngjyre/bleach
Nje brushe per distributim produkti flokesh
Doreza te gomes
Pluhur bleach te deshires tuaj
Zhvillues (Developer) flokesh 20-30
Ngjyra e flokeve e deshiruar
Fleta te prera alumini
Kapese flokesh
Perparese e gjithanshme
Koke dushi
Shampon flokesh
Kapele qeseje per banjo
Zbutes specifik per floke te ngjyrosur (mbrone ngjyre, mbane flokun te shendetshem, the kyq produktin me ngjyre ne floke)
Kohe
Durim