Si të përgatitësh një scrub me kafe për të zhdukur celulitin (Video)

Disa gra kanë celulit më shumë se të tjerat, por celuliti është një nga gjërat që tashmë e kemi pranuar në trupin tonë.

Lifestyle

16/12/2016 16:08

E dimë që nuk mund të shpëtojmë plotësisht, por me disa mënyra të thjeshta mund të ndihmojmë për të zhdukur pamjen joestetike. Më poshtë në këtë video është një trajtim celuliti me përbërësit e kuzhinës që do të ndihmojnë për të zhdukur lëkurën e portokallit – por është edhe një scrub shumë i mirë gjithashtu.

Përbërësit:

1 filxhan kafe e bluar

1 filxhan vaj kokosi

1 fixhan sheqer

Përzieje bashkë të gjithë masën dhe fute në një vazo qelqi. Masazho lëkurën në zonat me celulit duke përdorur edhe furçën me fije të buta që të ndihmon për masazh.

YouTube player