Të Infektuar: 14119

Të Shëruar: 10546

Të Vdekur: 563

Si të organizojmë hapësirën e shtëpisë?

9:24 | 17 Nentor 2014

Flasim gjithnjë për ide revolucionare për të organizuar sa më mirë hapësirat brenda shtëpisë, kur kemi në dispozicion disa metra katrorë.

Flasim gjithnjë për ide revolucionare për të organizuar sa më mirë hapësirat brenda shtëpisë, kur kemi në dispozicion disa metra katrorë.

Dizenjimi është në evolucion të vazhdueshëm, dhe idetë shumëfishohen.

Në galerinë e fotove do të gjeni dhjetë këshillat për arredimin sa më të mirë dhe sa më praktik.

Nga kolltuku-librari, tek shishja mijëra përdorimshe.

/albanianscreen.tv