Si të hiqni njollat nga mbulesa e tavolinës

Nëse ndonjëherë ju është dashur të hidhni mbulesën tuaj të preferuar shkaku i njollave, tani s’keni pse e bëni më.

Lifestyle

28/10/2020 14:26

Gjatë çdo vakti, është shumë normale të na ndoten mbulesat e tavolinës, qoftë nga fëmijët ose nga vetë të rriturit, shkruan “SouthernLiving”, transmeton lajmi.net.

Këtu keni disa këshilla për disa lloje të njollave.

Vera e kuqe

Menjëherë lageni me ujë të ftohtë dhe tereni pak me lecka letre. Pastaj përdorni detergjent të lëngshëm për ta larë.

Vaji

Tereni vajin sa më shumë me leckë letre, pastaj lajeni mbulesën me ujë të nxehtë dhe detergjent të enëve, më pas lajeni si rregullisht.

Kafe ose çaj

Njëjtë sikur verën e kuqe, lageni me ujë të ftohtë, pastaj me detergjent të lëngët.

Lëng boronice

Menjëherë lajeni me ujë të ftohtë dhe detergjent të enëve, pastaj e lani rregullisht. /Lajmi.net/